Werken bij Capturam

Werken bij Capturam

Capturam richt zich op duurzame en innovatieve activiteiten die bijdragen aan de verduurzaming van de energievoorziening in de regio. Werk je voor Capturam, dan draag je bij aan de vernieuwingen in deze energievoorziening. We zijn continue bezig te verbeteren door slim en innovatief te handelen. Innovatiekracht, vernieuwingen en vooruitkijken zijn waarden die typerend zijn voor Capturam en die we dan ook in jou zoeken.

Onze missie en de rol die we willen spelen in de energietransitie is erg ambitieus. Dit zie je ook terug in de rest van de organisatie. We vinden persoonlijk leiderschap belangrijk en werknemers genieten veel eigen verantwoordelijkheid. Je moet kansen zien, maar ook durven pakken!

Functies binnen onze maatschappijen zijn breed en afwisselend. Hierdoor is geen dag hetzelfde. Je bent van A tot Z verantwoordelijk en toont eigenaarschap in je rol. Vanzelfsprekend helpen we jou daar graag bij door middel van coaching of opleiding. Jouw ontwikkeling staat centraal. 

Bekijk onze vacatures op de website van Juva

Over Capturam

Capturam is een dochter van netwerkbedrijf Juva en richt zich op innovatieprojecten ter ondersteuning van de energietransitie in het Westland. Capturam is dé energie innovator binnen Juva.

Er wordt gewerkt vanuit een klein team bestaande uit directie en twee adviseurs. Juva is ondersteunend en faciliteert vanuit stafafdelingen zoals Logistiek, HR en Finance. 

Bekijk alle vacatures van Juva

Onze klanten

Capturam is een klankbord voor de gemeente Westland en Midden-Delfland op het gebied van de energietransitie. Met onze kennis ondersteunen we de aandeelhoudende gemeenten in de energietransitie in gebouwde omgeving en bedrijventerreinen.

Capturam is ook dé expert voor energietransitie vraagstukken voor de glastuinbouw. We onderscheiden ons mede door onze uitvoeringskracht.

Capturam participeert in diverse deelnemingen:

  • Trias Westland, met als doel om door middel van samenwerking aardwarmte beschikbaar te maken voor alle glastuinbouwbedrijven in het Westland.
  • Energie Transitie Partners, met als doel om de ontwikkeling van geothermie en andere duurzame technieken te versnellen.
  • Warmte netwerk Westland, met als doel om Westlandse warmteprojecten samen te brengen en de diverse warmtecoöperatie te ondersteunen bij onder andere financiering, techniek en ontwerp van een warmtenet.
     
Trias Westland
Energie Transitie Partners
Warmte netwerk Westland